Laadukkaat materiaalit

Myös kuljetuksella

ASIANTUNTEVAA PALVELUA

Meillä on kokemusta, taitoa ja osaamista - ja jos tiedämme, että joku muu tekee kysymäsi tuotteen paremmin, suosittelemme rohkeasti myös muita verhoomoja. 

Kauttamme voit tilata kankaita tai nahkoja yhteistyöyrityksiltämme, joihin kuuluvat mm. Orient Occident, Lauritzon's, Johanna Gullichen ja Sorensen Leather. 

Kysy myös kuljetuspalvelua. Kuljetuksia hoidamme välillä itse, mutta käytämme myös yhteistyökumppaneidemme palveluja.

Verhoilemme tuotteita sekä yrityksille että yksityisasiakkaille. Lisäksi kauttamme voi tilata Artekin huonekalujen varaosia, kuten pöydän L-jalkoja tai pikkutuolin selkänojia. Varaosat tulevat suoraan Artekin tehtaalta.

Tavallisesti hyllyssämme on myös täysi värivalikoima Artekin satulavöitä, joten uusinnat onnistuvat myös nopealla aikataululla. Myös muita vöitä on saatavilla.

Meillä onnistuvat myös Yrjö Kukkapuron Karusellituolien uudelleenverhoilut.  

Palvelumme

Verhoiluprosessin eteneminen 

 

1) Ota yhteyttä 

Onko sinulla jokin vanha huonekalu, joka kaipaisi päivitystä? Lähetä meille sähköpostia, jossa kerrot toiveestasi (esim. Artek 611 -tuoliin uudet mustat satulavyöt ) ja jossa on mielellään tuotteen/tuotteiden kuva liitteenä. Olemme erikoistuneet Artekin huonekalujen verhoiluun, mutta lähdemme mielellämme mukaan myös kaikenlaisiin muihin projekteihin perintökeinutuolista auditorion tuoleihin. 

 

2) Saat tarjouksen 

Vastaamme kyselyysi muutaman työpäivän aikana ja annamme hinta-arvion työlle. Osalle verhoilutöistä meillä on valmiit listahinnat, mutta erikoisempien huonekalujen kohdalla työn kesto täytyy arvioida erikseen.  Myös valittu verhoilumateriaali vaikuttaa hintaan. Halutessasi voit toimittaa meille myös omat materiaalisi ilman lisäkustannusta. 

 

3) Sovitaan aikataulu ja kuljetus 

Kun olet hyväksynyt tarjouksemme, sovitaan yhdessä aikataulu. Voit toimittaa huonekalut itse verhoomoomme (lastausalue on aivan ulko-oven vieressä, ja luonnollisesti tulemme auttamaan kantamisessa) tai tilata kauttamme kuljetuksen. 

 

4) Huonekalusi herää uuteen loistoon

Verhoilemme huonekalusi sovitun aikataulun mukaisesti ja huolehdimme siitä, että olet tyytyväinen lopputulokseen: teemme jokaisen työn huolella ja laadusta tinkimättä. Maksuvaihtoehtoina ovat käteismaksu tai MobilePay tuotetta noudettaessa tai yrityksille laskutus.