Yhteystiedot 

Verhoomo Kuusivaara 

Otto Korhosen katu 2-4 

20660 Littoinen (Kaarina) 

 

Puhelin:

+358 2 237 4974

Sähköpostiosoite:

kuusivaara@verhoomokuusivaara.fi

 

Avoinna:

ma-to 7.30-16.00, pe 7.30-13.30

 

Meillä voi maksaa MobilePaylla numeroon 81113

Yrityksellemme tärkeitä asioita ovat: 

 

  • Hyvä asiakaspalvelu - annamme mielellämme vinkkejä jo suunnitteluvaiheessa. Kauttamme saat tilattua myös mahdolliset maalaus- ja metallityöt, joissa luotamme pitkäaikaisiin yhteistyökumppaneihimme.  

  • Korkea laatu - kun tilaat verhoilun meiltä, voit luottaa siihen, että se on laadukkaasti tehty. 

  • Kestävä kehitys - mielestämme on tärkeää antaa myös vanhoille huonekaluille uusi elämä. 

  • Perinteiden kunnioittaminen - verhoilu on perinteinen käsityöammatti, joka yhdistää vanhan tuntemuksen nykyajan tekotapoihin ja vaatimuksiin. 

Hannu Väyrynen. Kuusivaarojen perheen palveluksessa jo vuosikymmeniä olleena olellinen ja tärkeä osa yritystä. Hannu on velho erityisesti satulavyötuolien kanssa. 

 

Emmi Pesonen. Aloitti työskentelyn verhoomossa heti valmistumisensa jälkeen 2000-luvun alkupuolella, joten on ehtinyt tulla jo kiinteäksi osaksi yritystä. Emmin käsien kautta valmistuu suurin osa Aallon korva- ja tankkituoleista. 

 

Alina Kurki. Uusin työntekijämme ja iloinen täydennys tiimiimme. Verhoiluosaamista jo vuosien kokemuksella ja materiaalitietämystä löytyy lähes jokaiseen ongelmaan.

 

Henkilökuntamme 

Tiimiimme kuuluu viisi henkilöä:

 

Kim Kuusivaara. Nimestään huolimatta Kim ei ole kovin vaarallinen, vaan hän on juuri se, joka tarvittaessa kantaa asiakkaiden tuolit sisälle asti. Vastailee sähköposteihin ja tekee hallinnolliset askareet, mutta viihtyy parhaiten niittipyssy kädessä tai karusellituoleja verhoilemassa. 

 

Katri Kuusivaara-Lehto. Sisaruksista paremmin ompelukonetta hallitseva. Luonteeltaan aurinkoinen ja hyvin asiakkaiden kanssa viihtyvä. Jos tavoittelet meitä puhelimitse, luultavimmin päädyt puheisiin Katrin kanssa. 

Asiakastietojen käsittely 

Tallennamme asiakastiedot laskutusrekisteriimme. Näitä tietoja emme jaa ulkopuolisille tahoille.

Pyydettäessä poistamme tiedot rekisteristä. Rekisteriselosteen voit lukea tästä.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan 
ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.

Kuvaaja Heikki Kallio